2006. április 2.

Dunakanyar Rádió

Nem rég jutott a tudomásomra, hogy a Dunakanyar Rádió rendszeresen játszik Alapítvány számokat. Az Igazi vágy, Dobd ki a TV-t, Jelek a horizontról, A jövő héten, Máshol című számok például a 9. hét műsoraiban tűntek fel. Azt hiszem semmi sem népszerűsítheti jobban a zenekart és az albumot, mint a rádiók. Hiszen csak az a cél, hogy minél több ember megismerje, és lehetőség szerint - ha ízlése ezt megengedi - megszeresse a zenénket. Számos jóleső véleményezés után (és közben) jó tudni, hogy az éterben jelen vagyunk. Ha valaki esetleg tud más médiumokról, ahol játsszák a számainkat szóljatok nekünk, ha tudtok olyanról akik nem játsszák szóljatok nekik! : )

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia ,

Sződy Zsolt vagyok a Dunakanyar Rádió zenei igazgatója. A zenéteket nagyon szeretem, ezért ment több felvétel aktiv rotációban. Minden nap 2-szer is volt tőletek felvétel és a műsorvezetők is megkedvelték ebben a dance-rap világban.

A Dunakanyar sajnos ápr. végén elhallgatott...egyelöre nem találom helyem a rádióknál, mert hát nagy a küzdés, de ahova megyek, oda tuti viszem a lemezeteket...és remélem egyszer egy stúdióbeszélgetést is össze tudunk hozni.

Üdv.
Zsolti

Tinte írta...

Sok szerencsét a munkakereséshez, reméljük nem sokára ismét az éterben leszel és akkor ismét előkerülhetnek a kedvenc lemezeid!